item2

De hal van de Rotterdamse Schouwburg komen 10.000 bezoekers per maand om iets te drinken, voor een afspraak, te werken en om te kijken naar het vierde podium  van de schouwburg: De Mediawand.
De mediawand is een wand in de Hal van de Rotterdamse Schouwburg van 12 bij 2,4m met een resolutie van 10500x2100 pixels  met een hoge resolutie die onder alle lichtomstandigheden goed kan functioneren en ook van dichtbij plezierig is om naar te kijken. Tegelijkertijd functioneert het scherm ook als blikvanger die vanaf het plein zichtbaar is en op de juiste wijze aandacht trekt en mensen naar binnen lokt. De mediawall kent drie functies: 1) beeld en lichtdrager, 2) interactief informatie kanaal en 3) medium voor het presenteren van programma.

Medialab RS:

Kees van Wezel / Bruce Moerdjiman / Sam Vanoverschelde / Yira Rodriguez Garcia / Roosmarijn Everts /  Mike Pfauth / Sofie Sitsen / Amanda Harput / Marilyn Sonneveld / Chris Verwoerd / Diana Ntahimpera / Wouter Ruoff / Angelo Faassen / Ivo Wessels / Sanne Van Der Schief / Pol Albers / Rutger van der Zwaag / Ravi Sandberg / Donovan Ketelaar / eindregie Ferri Ronteltap.

 

< Programme

Home | History | Portfolio | Actual | English